Ami a szívedet nyomja… – drámaelőadás

A 2. b osztály tanulóival indult az elmúlt tanévben a humán tagozat iskolánkban. A kisdiákok drámajáték óra keretein belül ismerkednek a színjáték és dráma jótékony hatásaival. Kovács-Tóth Szilvia drámapedagógus két éve dolgozik ezzel az osztállyal.

Bemutatójukban kortárs svéd gyermekversekből összeállított produkciót mutattak be. Nem konkrét történetet meséltek el, hanem egy kissé álomszerű világot jelenítettek meg a színpadon.

Az előadásuk címe: Ami a szívedet nyomja…

Ami a szívedet nyomja, azzal a legnehezebb megbirkózni. Apának, anyának sok a dolga, a tanárod más gyerek gondját is viseli, pajtásod sokszor csak fél füllel figyel rád. Pedig oly jó lenne elmondani valakinek, ami egyre gyűlik és szorított belül, az érdekes felfedezéseket, melyekért lelkendeztél, a barátságról, szerelemről kialakult gondolataidat, a felnőttek furcsaságait, a világ zavarba ejtő eseményeit s nem utolsósorban megtalálni helyedet ebben a bonyolult nagyvilágban.

Az előadást színpadra állította és betanította: Kovács-Tóth Szilvia drámapedagógus.

Köszönjük a gyerekek gondolatébresztő, színvonalas előadását és felkészítőjük áldozatos munkáját!

A művészeti bemutatónk helyet ad a tanítványaink tehetségének, ambíciójának bemutatására is. Kürti Dorottya 6.a osztályos tanuló 2 éve tanul a modern táncot a Street Dance School tánciskolában. Dinamikus táncbemutatóját, egyéni koreográfiáját köszönjük, további sikereket kívánunk!