Egykori kolléganőnk, Bodó Böbe tanár néni, aki jelenleg a Debreceni Vörösmarty Mihály Általános Iskola pedagógusa, osztálykirándulást szervezett tanítványainak Mátészalkára.????

A 41 gyerek és 4 pedagógus útja elsőként az iskolánkba vezetett. Látogatásuk során megnézték iskolánkat, megismerkedtek iskolánk egyházi, református jellegével.

Betekintettek az osztálytermekbe, ismerkedtek az 5.a osztályos tanulókkal, a tornacsarnokban egy testnevelés órán focimeccset nézhettek, a tornateremben az 1. osztályosokkal váltóversenyen mérték össze ügyességüket.????‍♀️????

Az iskolai látogatás után a város Múzeumaiba látogattak el, majd a Képes Géza Általános Iskola látta vendégül a gyerekeket egy iskolabejárásra.

Ebédre visszatértek iskolánkba, ahol jó étvággyal elfogyasztották a finom ebédet, melyet szívvel-lélekkel készítettünk számukra. Az ebédet játék követte az udvaron és a fitneszparkban.

A mátészalkai tartózkodásukat fagyizással zárták.

Bízunk abban, hogy a vendégeknek kirándulásuk során sikerült felfedezniük és megismerniük városunk értékeit és jó hírét viszik otthonaikba.

Visszavárjuk valamennyiüket Mátészalkára, a FÉNY VÁROSÁBA!????