Március utolsó vasárnapján, az évfolyamok vasárnapján az alsó tagozat legnagyobbjai, a 4. évfolyamosok szolgáltak a fenntartó Kossuth téri Református Egyházközség népes gyülekezete örömére.????

MIT JELENT A BOLDOGSÁG? Tették fel a kérdést a gyerekek és válaszolták meg gyermeki hittel és lelkülettel a műsorukban elhangzó versekkel, énekekkel, prózai szövegekkel. A szépen megformált előadásukkal nemcsak örömöt szereztek, hanem elgondolkodtatásra és a hitélet erősítésre is sarkallták a jelenlévőket.

„Ha Jézus boldogmondásait megfigyeljük, ma nemigen keresik ezáltal az emberek a boldogságot.

A világ embere a boldogságot a rövid ideig tartó, ellobbanó gyertyalángként várja: a meggazdagodástól, a szerelemtől, a sikertől, a jó munkahelytől, a barátoktól.

Isten pedig olyan boldogságot akar adni, ami a körülményektől független és tartós.

Boldoggá tehet az a tudat, hogy van Istenem, megváltóm Jézus Krisztusban. Ez az igazi boldogság! Ez az örökké tartó boldogság, nem egy érzés, hanem egy személy Jézus Krisztus”- adta át bölcs gondolatait Fekete Dániel 4.a osztályos tanuló.

Köszönjük Pappné Szabó Angéla, Kománné Oláh Brigitta osztályfőnökök felkészítő munkáját, Katona Edit tanító néni és Pótorné Jäger Krisztina Éva tanár néni segítségét.
Áldott, BOLDOG vasárnap volt! Köszönjük! ????????
Fotó: Ary István 8.a osztályos tanuló
Hangtechnika: Bartha Krisztián rendszergazda