„Mindenki úgy adjon, ahogyan előre eldöntötte szívében, ne kedvetlenül vagy kényszerűségből, mert „A JÓKEDVŰ ADAKOZÓT SZERETI AZ ISTEN”.” (2 Kor 9,7)??

Az önzetlen szeretetükről, tenni akarásukról, jó szándékukról tettek bizonyságot iskolánk tanulói, amikor csaknem 270 cipősdobozt töltöttek meg szeretetükkel. ?❤️
A színes karácsonyi csomagolópapírba rejtett meglepetések hétről hétre sokasodtak a kijelölt gyűjtőhelyen, melyet a gyerekek örömmel vettek körbe naponként. ?
A gondosan összeállított csomagok közül 100 darabot a Baptista Szeretetszolgálatnak, 130 darabot a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársainak adtunk át. ??
Tanulóink egy korábbi rendezvényen (rendhagyó irodalomórán Juhász Tibor költőtől) hallottak a Miskolc-Lyukóvölgy településrészen mélyszegénységben élő családokról, gyerekekről, akiknek nehéz helyzete cselekvésre indította közösségünket. Adománygyűjtésünk során rájuk is gondoltunk. A napokban jutnak el hozzájuk a meglepetésekkel teli cipősdobozok, a tartós élelmiszerek és az összegyűjtött ruhaneműk.? ?
Köszönjük tanítványainknak és családjainak a jó szívvel való adakozást! ?
Isten áldása kísérje az ajándékozottak és ajándékozók életét! ?
„Az Istennek pedig van hatalma arra, hogy minden kegyelmét kiárassza rátok, hogy mindenütt mindenkor minden szükségessel rendelkezzetek, és bőségben éljetek minden jó cselekedetre.”
(2 Kor 9,8)?

Fotó Bartha Krisztián és Sebestyénné Szabad Melinda igh.