ADVENTI ÉLMÉNY-KALENDÁRIUM

  1. SZABADON VÁLASZTOTT PROGRAM – MOZIZÁS

Az élményben az 1.c és a 7.b osztályosok részesültek.

A kalendárium utolsó napjának élménye került ma kisorsolásra a reggeli csendes percek után.

Az 1.c és a 7.b osztályok nagy türelemről tettek bizonyságot az elmúlt napokban, hiszen minden nap ők is nagy izgalommal várták az osztályuk nevének elhangzását… Aztán a mai nap, a végén, erre is sor került! Nem szeret senki sem a végére maradni….DE! lehet belőle előnyük is. Abban a kiváltságban részesültek, hogy ma ők választhattak az élmények közül.

Mindkét osztály ezen a téli, hideg napon egy kuckózós mozizásra vágyott popcornnal, gyümölcslével.

A kívánságuk teljesült!

Ahogyan minden osztályközösségé! Bízunk benne, hogy közös tevékenységek szép emlékével gazdagodtak a tanulók az idei adventben is, s az élményajándékok által az osztályközösségek felismerték a közösen eltöltött minőségi idő értékét! Segítette a gyerekeket az egymás jobb megismerésében, elfogadásában, a közösségi érzés megélésében, miközben megélhették a várakozás örömét és csodáját!

Szeretettel köszönjük Kósa-Varga Ágnes tanár néninek, a Diákpresbitérium munkáját segítő pedagógusnak a programok szervezését, az odaszánásait, áldozatos munkáját.

Hálás szívvel köszönjük a konyhai dolgozóknak, hogy az elmúlt 10 napban minden nap finom süteményeket, enni-és innivalókat varázsoltak az élmények mellé a szépen megterített asztalra. Köszönjük Geréné Czubor Mária élelmezésvezetőnek az odafigyelő, gondos szervezését.

Köszönjük a munkáját Bartha Krisztián rendszergazdának, aki fényképezőgépével megörökítette az élmények örömteli pillanatait.

Köszönjük Kertesné Zsuzsa néninek, igazgatóhelyettesnek, hogy naponként vezette a sorsolást és az élményekről beszámolt az érdeklődők számára az iskola Facebook és weboldalán mások örömére is.

Köszönjük mindazoknak a munkáját, akik valamilyen formában hozzájárultak ahhoz, hogy tanulóinknak emlékezetessé tegyük az idei adventi időszakot is!

A nagy sikerre való tekintettel…

JÖVŐRE ÚJRA NYITOGATJUK AZ ÉLMÉNY-KALENDÁRIUM ABLAKAIT!

Soli Deo Gloria! Istené legyen a dicsőség!