Lobog a szeretet lángja is…


Az önzetlen szeretetükről, tenni akarásukról, jó szándékukról tettek bizonyságot iskolánk tanulói, amikor is 180 cipős dobozt töltöttek meg szeretetükkel. A színes karácsonyi csomagolópapírba rejtett meglepetések hétről hétre sokasodtak a kijelölt gyűjtőhelyen, melyet a gyerekek örömmel vettek körbe naponként. A gondosan összeállított csomagok közül 80 darabot a Baptista Szeretetszolgálatnak, 100 darabot a Magyar Református Szeretetszolgálat munkatársainak adtunk át. Köszönjük tanítványainknak és családjainak a jó szívvel való adakozásukat! Isten áldása kísérje az ajándékozottak és ajándékozók életét!
Az iskola belső udvarában fénylő adventi koszorú negyedik gyertyájának meggyújtására került sor Nt. Becsei Miklós lelkipásztor ünnepi áhítatának megtartása után. A gyertyát Szilágyi Jázmin 6.b osztályos tanuló, valamint Kovács-Tóth Szilvia és Kovács Attila pedagógusok, a színjátszókör vezetői gyújtották meg. Az ünnepi készülődésünket az általuk összeállított „Emeld fel szívedet” című előadás segítette. A színjátszókörös gyerekek által szépen megformált versek, zenék, énekek lelki emelkedettségünket segítették az együtt töltött utolsó ünnepi napon. Köszönjük a felkészülésüket, hogy a járvány okozta nehézségek ellenére szépen helytállva megajándékozták a jelenlévőket műsorukkal.
Az ünnepi alkalmon Farkas János intézményvezető a közalkalmazotti jogviszonyban eltöltött 25 éves munka elismerését nyújtotta át Kondor Anita és Kondorné Menyhárt Edina Éva tanítóknak. Isten áldja további életüket és munkájukat!
Kívánjuk, hogy az Isten szeretetfénye ragyogja be az otthoni ünnepi készülődésünket is!