2. c osztály

Osztályfőnök: Kovács-Tóth Szilvia

Tanító: Rádiné Farkas Judit


Az 1. C osztály 22 főből áll (12 lány és 10 fiú). Az osztálynak több mint a fele (13 fő) bejárós, akik 8 településről érkeznek minden nap.

Az osztály tanulói hamar megszokták az iskola rendjét. Beszokásuk az iskolai életbe folyamatos, gördülékeny. Kis csapatunk apró tagjai nagyon motiváltak és lelkesek.

A mindennapok során az ismeretek átadása mellett nagyon fontos, hogy tanítványaink játszva tanuljanak, igazi vidám gyerekek lehessenek. Ezért előszeretettel csempészünk óráinkba dráma, illetve kooperatív  játékokat. Ezeket nagyon szeretik.

Célunk hogy meghitt, boldog, összetartó osztályközösséget alakítsunk ki. Igyekszünk mindent megtenni annak érdekében, hogy szívesen és örömmel járjanak iskolába. Sokat fejlődjenek és okosodjanak.

Próbáljuk minél színesebbé, izgalmasabbá és mozgalmasabbá tenni a napokat. Nagyon sok minden felé nyitottak.

Érdeklődési körünk sokrétű. Vannak köztük néptáncosok, focisták, zenészek. Minden területen most végzik az első  szárnycsapásokat. A lehető legjobb tudásunk és erőnk szerint támogatjuk őket abban, hogy a jövő feltörekvő nemzedékének tagjai köztük nevelődjenek.

Lelki vezérfonalunk: „Tollaival betakar téged, szárnyai alatt oltalmat találsz, pajzs és páncél a hűsége.” (Zsoltárok 91:4)


Osztálynévsor:
 1. Bangó Vanessza
 2. Barna Eszter
 3. Bíró Levente
 4. Csáki Bella Ildikó
 5. Danku Benett
 6. Danku Liliána
 7. Danku Miklós
 8. Farkas Ámor
 9. Fazekas Máté
 10. Illés Lilla
 11. Katona Ágnes
 12. Kereszti Bendegúz
 13. Kun Eszter
 14. Májer Ivett
 15. Májer Jázmin
 16. Murguly Zsófia
 17. Papp Hanna Bettina
 18. Rézmüves Dániel Emanuel
 19. Soós Dénes
 20. Szántó Nikoletta
 21. Tamás Áron
 22. Tóth Márk