2. b osztály

Osztályfőnök: Kondor Anita

Tanító: Balkánszkyné Oláh Erika


A mi kis „családunk”, a 2.b osztály, ahol 13 lány és 10 fiú kezdte meg a tanévet. 14 gyermek Mátészalkáról, 9-en pedig a környező településekről járnak be kis közösségünkbe. (Nyírmeggyes, Jármi, Kocsord, Tunyogmatolcs, Ópályi)

Osztályunk minden tagja érdeklődő, nyitott az új ismeretek megszerzésére. Ügyesen elsajátították az olvasás, írás, számolás tudományát. Barátságosak egymással, figyelmesek, segítőkészek, igyekvőek és nagy örömmel, lelkesedéssel gyűjtik a piros pontokat, arany csillagokat.

Egy év elteltével elmondhatjuk, hogy rengeteg színes egyéniség van a társaságunkban. Vannak, akik művészi képességeikkel, zenei ismereteikkel, mások tánctudásukkal, illetve sport teljesítményükkel tűnnek ki a sorból. Mindenki más, mégis van bennünk valami közös, ugyanannak az osztálynak a tagjai vagyunk, együtt kell „dolgoznunk”, ugyanazon az úton kell járnunk, mert csak így, együtt lehetünk sikeresek.

Talán ezért is választottuk az osztályunk igéjévé:

„Bölccsé teszlek és megtanítalak, melyik úton kell járnod.”   / Zsoltárok: 32: 8 /

Bízunk abban, hogy Istenünk támogató erejével sikerül majd eszerint élnünk.

Reméljük, hogy az elkövetkező hónapok még rengeteg vidám percet, és sok meglepetést tartogat a 2. b osztály számára, közös programjaink pedig igazi közösséggé formál bennünket.

Kolléganőmmel arra törekszünk, hogy az osztályközösségünkben a gyerekek egyéni képességeiknek megfelelően fejlődjenek, okosodjanak, találják meg helyüket, kiegyensúlyozott tanulókká váljanak, érezzék jól magukat, szeressenek iskolába járni.


Osztálynévsor:

 1. Balkánszky Márk
 2. Bartha Lili
 3. Bérci Nóra
 4. Borbás Kristóf
 5. Erdős Levente Ruben
 6. Fülöp Aliz
 7. Kiss Letti Zselyke
 8. Kósa Gréta
 9. Lakatos Anna Nikoletta
 10. Mózes Enikő
 11. Nagy Noel
 12. Pallagi Nikoletta
 13. Pócsi Rebeka
 14. Sarkadi Hanna
 15. Szabó Luca
 16. Szabó Zoltán Zsigmond
 17. Szép Levente
 18. Szerencsi-Biró Hanna
 19. Szilágyi Botond István
 20. Szilágyi Gábor
 21. Takács Emília
 22. Udvari Zalán
 23. Véron Péter