2. a osztály

Osztályfőnök: Földvári Zsuzsánna

Tanító: Kondorné Menyhárt Edina


A 2021/2022-es tanévben Isten 22 csiszolatlan gyöngyszemet adott nekünk pedagógusoknak, hogy mint magvetők hintsük a tudás magvát bízva abban, hogy megkapjuk a gyümölcsöt. Reméljük, hogy mindenki képességének megfelelően megtermi a maga gyümölcsét ki 100 annyit, ki 60 annyit, ki 30 annyit. Isten áldja meg az Óvodapedagógusok életét, akik fáradságos munkával tanították, nevelték a kis emberpalántákat.

Az 2. a osztályban 14 kislány, és 8 kisfiú jár. Nagyon rövid idő alatt elsajátították a házirendet. A tanulók vidámak, felszabadultak. Kolléganőmmel úgy látjuk, jól érzik magukat második otthonukban, a tudás várában. A változatos órák mellett sokat játszunk, mozgunk a szabadban.

Nagy örömmel megy a 17 néptáncos a heti 1 alkalommal tartandó foglakozásra. Hatan sportolnak heti rendszerességgel- ez úszás, kézilabda. Hangszeren 5 tanuló játszik a művészeti iskola keretében.

A szülőkkel jó kapcsolatot alakítottunk ki, sokat segítenek gyermekeiknek a tanulásban. Fontosnak tartjuk a hármas egységet: szülő-pedagógus-gyerek. Ez az összehangolt munka adja meg azt a tudást, amire lehet építeni. Felnőve így válnak tanulóink a társadalom számára hasznos emberekké. Ehhez kérjük naponta felülről az erőt, kitartást.

Törekszünk kolléganőmmel egy olyan közösséget kialakítani, ahol a szeretet, öröm, békesség, szívesség, jóság, szelídség a hét minden napján előtérben van.

„Uram ne vond meg tőlem irgalmadat, szereteted és hűséged őrizzen szüntelen!” (Zsoltárok könyve 40:12)


Osztálynévsor:

 1. András Liliána
 2. Bacskó Dóra
 3. Balogh Boglárka
 4. Balogh Kornél
 5. Bán Péter
 6. Bihari Izabella
 7. Bojer Zsófia
 8. Fejér Balázs
 9. Godó Linda
 10. Izsó Dominik
 11. Jónás Cintia
 12. Kanyó Áron
 13. Kerecsen Zsombor
 14. Kicska Veronika
 15. Kiss Luca
 16. Kovács Kitti Tifani
 17. Kovács Noémi
 18. Manzák Anasztázia Éva
 19. Német Zselyke
 20. Pinczés Éva
 21. Szabó Marcell
 22. Szabó Roland Árpád